Skip links

PAVIGYM er den ledende innovatøren innen gulvbelegg og interaktive løsninger for treningsindustrien verden over. PAVIGYM er kjent for sine kvalitetsgulv og sitt utvalg av unike PRAMA interaktive installasjoner, og vi er stolte over å ha skapt fantastiske treningsopplevelser for alle typer mennesker.

PRAMA STRENGTH

En innovasjonshistorie

Ved å kombinere tradisjonell produksjon og banebrytende teknologi har Pavigym vært fremst innen innovasjon og utvikling gjennom hele sin 50 år lange historie.

I 2008 var Pavigym den første som introduserte gulvmerker til treningsstudioet. Og i 2012 var Pavigym først ute med å utvikle teknologien bak interaktive gulvløsninger.

Selskapets ekspertise gjorde at Pavigym kunne overføre teknologien til andre områder. I 2014 introduserte Pavigym PRAMA, en kombinasjon av lysstyrte treningsstasjoner og trykksensitive gulv og vegger som blir spesialbygd for alle typer rom.

Pavigym er fortsatt den eneste gulvprodusenten som utelukkende fokuserer på treningsindustrien og har i løpet av det siste tiåret utstyrt over 20 000 treningssentre med gulvbelegg og interaktive treningsløsninger. Slik har Pavigym påvirket treningsopplevelsen til millioner av medlemmer på treningssentre verden over.

PRAMA Seniors - Pavigym
PRAMA Seniors – Pavigym

Gulvbelegg

Vi er svært opptatt av at kundene våre velger riktig gulvbelegg til de ulike områdene av treningssenteret, samtidig som designet stemmer med uttrykket til det enkelte varemerket.

Først og fremst er det viktig å velge passende gulvbelegg i de mest tekniske områdene, og her har vi spesielt stor erfaring.  Ved hjelp av vår ekspertise og vårt store utvalg av ulike gulvtyper kan vi samarbeide med deg om å skape enestående, atskilte områder, eller gi anbefalinger når det gjelder lydisolering, støtdemping , slitemotstand og sklisikre områder. I tillegg kan vi tilby stordriftsfordeler, enkeltstående innkjøp og erfarne montører.

Alle våre gulvløsninger er lagd i Europa og har EU-sertifisering for brannsikkerhet og VOC (giftighet). Vi bruker rågummi for å sikre høyest kvalitet.

Lurer du på hvilket gulvbelegg som er det rette for ditt treningsstudio? Sjekk ut vårt veiledningsverktøy!

Pavigym Flooring Guide

PRAMA

PRAMA. Nyskapende interaktiv trening.

Ingen tredemølle. Ingen romaskin. Ingen ergometersykkel. PRAMA minner om en krysning mellom et videospill og en lekeplass. PRAMA er designet for å trene blant annet styrke, hurtighet, bevegelighet og spenst, og kan enkelt tilpasses ulike markeder.

Den måler pulsen din, tar tiden på spurtløp og bringer leken tilbake i treningen uansett hvilken måte du velger å bevege deg på.

Vårt siste skreddersydde PRAMA program lar brukerne trene med en personlig trener, enten i gruppe eller alene.

Du kan forbrenne opptil 1000 kalorier i løpet av en 45 minutters treningsøkt. Alt brukeren trenger å gjøre, er å trykke PLAY på det ønskede treningsprogrammet.

Marcos Requena, adm.dir.

Se videoen på: https://www.pavigym.com

Return to top of page